dinsdag 18 februari 2014

up-date

Het is wederom een tijd geleden dat ik iets heb gepost, dus een korte up-date na mijn afgelopen bericht.
Tijdens het NK boulderen en NK lead werd ik beide 3de, wat toch een behoorlijke teleurstelling was, aangezien ik hier zeker meer uit kon halen. Daarna zijn nog een aantal lead wereld bekers geweest met wisselend resultaat. Bij de meeste wist ik één route goed te klimmen en de tweede ging dan weer een stuk minder. Volgend jaar dus iets meer constant proberen te klimmen..

De aftrap van het nationale seizoen was vroeg dit jaar, want we hebben boulder 1 er al op zitten. Hier werd ik tevreden tweede. Daarnaast was Dust iets minder een succes. Bij de categorie ''meeste boulders'' werd ik eerste maar bij de ''moeilijkste 8'' 4de. De zenuwen speelde mij hier parten en kwam niet echt lekker in de wedstrijd.. ook al hangt er maar weinig van af.

Afgelopen weekend was het weer tijd om naar bleau te gaan. Prima weer, maar kon helaas niet mijn project afmaken die ik een maand eerder voor het eerst had geprobeerd, gourmandise raccourci. Volgende keer iets langer dan een uurtje er in werken.. wie weet lukt het dan wel.
poging in gourmandise raccourci © Josie Speetjens

full metal jacked assis © Josie Speetjens
Verder een prima trip gehad! Evenals die van een maand daar voor, toen ik eindelijk mijn eerste 8ste graads boulders klom in bleau. Op mijn bleau.info profiel alle boulders die ik heb geklommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten